+32 (0)492/88.98.94 info@comfortimmo.be

(ver)koop op één dag

Koop of verkoop jouw woning op 1 dag dankzij het systeem van Quick Deal. Met Quick Deal willen we elke kandidaat-koper de kans bieden om een eerlijk bod uit te brengen op de woning van hun dromen en krijgt de verkoper de maximale verkoopprijs.

Verkoop op 1 dag

Voor kopers

Wil je een huis kopen maar is er net iemand jou voor geweest? Je bent niet alleen. Dit is een probleem dat veel mensen ervaren tijdens hun zoektocht naar een woning.

Met Verkoop op 1 dag willen wij iedereen een eerlijke kans geven om een bod te plaatsen op de woning van hun dromen.

 

Hoe werkt het?

Op een eenmalige bezoeksdag is iedereen welkom om de woning te bezichtigen. Dit gebeurt op afspraak, waarbij iedereen persoonlijk wordt begeleid. Je krijgt volledige inzage in het verkoopsdosier en hebt alle mogelijkheid om vragen te stellen over de woning.

De verkoper stelt een instapprijs vast. Indien de woning voldoet aan jouw verwachtingen, plaats je na de bezichtiging een bod. Je biedt wat de woning voor jou waard is. Je bod kan je achteraf niet meer veranderen.

Op het einde van de dag wordt bekend gemaakt of jij het hoogste bod hebt geplaatst en je dus gelukkige eigenaar van de woning mag noemen.

Verkoop op 1 dag

Voor verkopers

Als verkoper van je woning wil je uiteraard de maximale verkoopprijs halen.

Met Verkoop op 1 dag verkoop je je woning aan de hoogste prijs.

 

Hoe werkt het?

We bepalen samen een datum voor een eenmalige bezoeksdag. Op deze dag is iedereen welkom om jouw woning te bezichtigen. Het enige wat jij moet doen is ervoor zorgen dat je woning er tiptop uitziet.

Je bepaalt zelf de instapprijs. Na afloop van de bezoeksdag bieden de kandidaat-kopers op jouw woning. Diezelfde dag verkoop je je woning aan de hoogste bieder.

Een topverkoop wat ons betreft: op 1 dag je woning verkopen én de maximale verkoopprijs ervoor gekregen!

Ben je niet akkoord met het bod, dan organiseren we een nieuwe verkoopsdag of werken we volgens de klassieke methode.

Wat is mijn woning waard?

Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?
Vul dan zo specifiek mogelijk ons schrijf-u-in-formulier in en wij brengen u op de hoogte van ons recentste aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.

Adres

Baron Ruzettelaan 411
8310 Assebroek
Belgium

Locatie

 

BIV nummer 504.376
Ondernemingsnummer BTW-BE 0822.841.991
Erkende vastgoedmakelaars België Toezichthoudende autoriteit : Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars - Luxemburgstraat 16/B 1000 Brussel - Lid BIV - Lid CIB

× Hallo! Chat met ons