+32 (0)492/88.98.94 info@comfortimmo.be

Vraag een gratis schatting aan

U wilt uw woning verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring kunt u met een gerust hart de verkoop van uw woning aan ons toevertrouwen.

Een correcte vraagprijs is essentieel om uw woning zo vlot mogelijk te kunnen verkopen. Als u Comfortimmo inschakelt, dan ontzorgen we jou meteen. 

Één van onze gespecialiseerde medewerkers zal bij u langskomen om samen de staat van uw woning te bekijken. Comfortimmo biedt gratis een waardebepaling van uw woning aan. Een waarde die gebaseerd is op de professionele kennis en praktijkervaring van mensen die dagelijks op het terrein staan. 

 

Een gratis schatting van uw woning

Ons team kent het klappen van de zweep. Iedereen wordt begeleid en bijgestaan met tips en tricks, uiteraard met het nodige professionalisme en met de glimlach.

Vraag geheel vrijblijvend een gratis schatting van uw woning aan.  

4 + 14 =

Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?
Vul dan zo specifiek mogelijk ons schrijf-u-in-formulier in en wij brengen u op de hoogte van ons recentste aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.

Adres

Baron Ruzettelaan 411
8310 Assebroek
Belgium

Locatie

 

BIV nummer 504.376
Ondernemingsnummer BTW-BE 0822.841.991
Erkende vastgoedmakelaars België Toezichthoudende autoriteit : Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars - Luxemburgstraat 16/B 1000 Brussel - Lid BIV - Lid CIB

× Hallo! Chat met ons