+32 (0)492/88.98.94 info@comfortimmo.be

Je eigendom zorgeloos verkopen aan de juiste marktwaarde

Als u Comfortimmo inschakelt om uw WONING te verkopen, dan ontzorgen we jou meteen. Het servicepakket van Comfortimmo begint met een juiste waardebepaling. Samen bepalen we de prijs waaraan we zullen verkopen.

In samenspraak met uw notaris stellen we een volledig verkoopdossier samen.

We zorgen ervoor dat uw eigendom straalt door middel van professionele foto’s. Luchtfotografie en video behoren hier eveneens tot de mogelijkheden.

We publiceren op onze eigen website waaraan ons uitgebreid klantenbestand gekoppeld is alsook op portaalsites zoals Immoweb, Zimmo en Immovlan. Vandaag de dag is sociale media niet meer weg te denken en Comfortimmo zet hier dan ook hard op in!

 

Nog niet overtuigd?

Klantenbestand

Wist je dat Comfortimmo een klantenbestand heeft van enkele honderden potentiële kopers waarin we actief gaan zoeken naar de juiste match?

%

Op tijd verkocht

Wist je dat meer dan 75% van onze woningen in portefeuille ook effectief verkocht worden binnen de vooropgestelde periode?

%

Vraagprijs

Bovendien werden meer dan 70% van deze verkochte woningen effectief aan de vraagprijs verkocht!

Het bedrijf

Uw woning verkopen met Comfortimmo

Ons verkoopsteam kent het klappen van de zweep. Iedereen wordt begeleid en bijgestaan met tips en tricks, uiteraard met het nodige professionalisme en met de glimlach.

UW eigendom snel verkopen binnen de vooropgestelde termijn aan de vraagprijs? 

Ik heb het privacy beleid van deze website gelezen en ga hiermee akkoord U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website

10 + 2 =

Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?
Vul dan zo specifiek mogelijk ons schrijf-u-in-formulier in en wij brengen u op de hoogte van ons recentste aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.

Adres

Baron Ruzettelaan
8310 Assebroek
Belgium

Locatie

 

BIV nummer 504.376
Ondernemingsnummer BTW-BE 0822.841.991
Erkende vastgoedmakelaars België Toezichthoudende autoriteit : Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars - Luxemburgstraat 16/B 1000 Brussel - Lid BIV - Lid CIB

× Hallo! Chat met ons