+32 (0)492/88.98.94 info@comfortimmo.be

Je eigendom zorgeloos verhuren

U wilt uw woning verhuren? Bij ons bent u aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring kunt u met een gerust hart de verhuur van uw woning aan ons toevertrouwen.

Door een uitgebreide screening van potentiële huurders kunnen we u verzekeren dat huurders op tijd zullen betalen.

Door middel van professionele foto’s zorgen we ervoor dat uw eigendom straalt. Indien u dat wenst kan er een rechtsbijstandverzekering worden bijgenomen. We nemen het papierwerk zoals de plaatsbeschrijving, opmaak en registratie van het contract etc. voor onze rekening, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Het bedrijf

Uw woning verhuren met Comfortimmo

Ons verhuurteam kent het klappen van de zweep. Iedereen wordt begeleid en bijgestaan met tips en tricks, uiteraard met het nodige professionalisme en met de glimlach.

UW eigendom verhuren aan de vooropgestelde huurprijs? 

Ik heb het privacy beleid van deze website gelezen en ga hiermee akkoord U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website

5 + 11 =

Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?
Vul dan zo specifiek mogelijk ons schrijf-u-in-formulier in en wij brengen u op de hoogte van ons recentste aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.

Adres

Baron Ruzettelaan
8310 Assebroek
Belgium

Locatie

 

BIV nummer 504.376
Ondernemingsnummer BTW-BE 0822.841.991
Erkende vastgoedmakelaars België Toezichthoudende autoriteit : Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars - Luxemburgstraat 16/B 1000 Brussel - Lid BIV - Lid CIB

× Hallo! Chat met ons