5 REDENEN OM VOOR ONS TE KIEZEN

U wilt het maximum halen uit onderhandelingen?

Een redelijke prijs vragen voor je huis is één zaak, de kandidaat-koper overtuigen die prijs ook te betalen een andere. Kortom: om een goede deal te sluiten, moet je ook een goede onderhandelaar zijn. Een woning verkopen is een emotionele gebeurtenis en kandidaat-kopers willen het liefst zoveel mogelijk van vraagprijs "afknabbelen". Wij als vastgoedmakelaars zijn gedreven onderhandelaars die bovendien vanuit een objectieve positie ons werk kunnen uitvoeren. Wij kennen de kneepjes van het vak en halen op die manier voor u steeds het onderste uit de kan.

U wilt resultaat zien binnen een redelijke termijn?

De verkoop van een woning is niet in 1-2-3 rond. Logisch: met vastgoed is veel geld gemoeid. Kopers willen dan ook volledig overtuigd zijn voordat ze hun handtekening zetten.
Voor velen is een woning kopen een éénmalige gebeurtenis. Wij helpen mensen bij het nemen van deze, soms wel moeilijke, beslissing en begeleiden zowel kopers als verkopers van A tot Z.
Wij kennen de markt en weten wat kopers willen! Bovendien krijgen wij dagelijks opdracht van een pak kandidaat-kopers om voor hen een geschikte woning te vinden!

U wilt de juiste kopers bereiken?

Uw huis mag dan nog zo mooi zijn... als niemand weet dat het te koop staat, krijg je ook geen geïnteresseerden over de vloer. Wij kennen alle wegen om de juiste doelgroep te bereiken, zodat uw woning al snel op interesse kan rekenen.
Advertenties op het internet, zoekertjes in kranten, borden in de tuin of aan de gevel... wij weten precies hoe we uw woning in de kijker moeten zetten! Bovendien beschikken we over een groot bestand van huizenzoekers zodat we snel de mensen kunnen uitnodigen waarvan we weten dat ze op zoek zijn naar een woning zoals dat van u!

U wil dat uw woning straalt? Homestyling!

Een vlotte verkoop van een woning staat of valt heel vaak met de presentatie van het pand. Kleine slordigheden of defecten zijn voor kandidaat-kopers soms grote afknappers. Samen met onze vastgoedstyliste bekijken we op welke aspecten we de nadruk zullen leggen en welke aspecten we minder naar voor zullen brengen. Een oude zetel is snel weggewerkt met een wit laken erover heen, om maar een voorbeeld te geven. We zullen met andere woorden alles in het werk stellen om kosteloos uw woning te laten stralen zodat deze onweerstaanbaar wordt voor iedereen die komt kijken! Voor de woning wordt geadverteerd, komt onze vastgoedstyliste langs om te bekijken welke zaken er extra aandacht verdienen om zo uw woning te présence te geven die het verdient!

U wilt dat alles wettelijk in orde is. Voor 100%!

Regels, wetten, decreten... ze veranderen om de haverklap. En de wetgeving is al zo moeilijk. Wilt u uw woning verkopen? Dan dient u er zeker van te zijn dat elke stap in het verkoopproces volgens de regels verloopt. Gebeurt dat niet? Dan is de verkoop misschien ongeldig. Om van eventuele boetes of rechtzaken nog maar te zwijgen.
Wij scholen onszelf constant bij. We worden hierdoor verplicht door het B.I.V. via opleidingen, seminaries, nieuwsbrieven, vakliteratuur. Gevolg: wij kennen alle wetten en reglementen tot in de puntjes zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan!